CBS de Rank
Opgang 3
1689KZ  Zwaag
0229 277095
info@rank.nl

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij basisschool de Rank

 

Welkom bij basisschool De Rank. Op deze site laten wij u graag kennismaken met onze school. U kunt foto's bekijken en nieuws lezen maar ook bijvoorbeeld onze schoolgids downloaden, de agenda inzien en nog veel meer! 

 

Sportdag 2017

02 Jun 2017Trots op onze leerlingen, maar ook trots op alle aangeboden hulp van zovelen! Jullie hebben de sportdag tot een geslaagde dag gemaakt! We wensen jullie een zonnig Pinksterweekend.


Verjaardag juf Jannie/Francis

29 May 2017

 


Juf Jannie en juf Francis hebben hun verjaardag gevierd. Ze gingen met hun groep naar de stadsspeeltuin. Een feestje!
 

Schoolreisje groep 3 4 en 5

11 May 2017

 


Het schoolreisje van groep 3, 4 en 5 is ook op foto vastgelegd. Veel kijkplezier.

Paasviering

13 Apr 2017Foto's van een bijzonder mooie paasviering. Mooie liederen gezongen en een speciale schoolband trad op. 2 kinderen uit groep 8 hebben het paasverhaal voorgelezen. Ook de rest van de dag stond in het teken van Pasen. Wat prachtig om dit verhaal ieder jaar weer met elkaar te beleven!

 

Alle kinderen uit groep 8 zijn geslaagd!

05 Apr 2017

 

Het is goed als iemand op straat ligt en je weet hoe je iemand kan helpen. Daar hebben de kinderen hard voor geoefend en hard voor geleerd. Kinderen willen helden zijn en kunnen helden zijn. Met een Diploma Jeugd Eerste Hulp zijn ze in staat een heldendaad te verrichten. Vandaag hebben alle kinderen van groep 8 hun Jeugd EHBO diploma gehaald. Een hele knappe prestatie! Van harte gefeliciteerd allemaal!