CBS de Rank
Opgang 3
1689KZ  Zwaag
0229 277095
info@rank.nl

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij basisschool de Rank

 

Welkom bij basisschool De Rank. Op deze site laten wij u graag kennismaken met onze school. U kunt foto's bekijken en nieuws lezen maar ook bijvoorbeeld onze schoolgids downloaden, de agenda inzien en nog veel meer! 

 

I.v.m. de A.V.G. plaatsen we even geen nieuwe foto's op de website. We hopen daar binnenkort een oplossing voor te hebben. 

 

 

Mad science

21 Nov 2017


 

Na een knallende aftrap met een spectaculaire science show, kunnen de kinderen van groep 3 t/m 8 zich inschrijven voor de naschoolse wetenschap- en techniekcursus. De cursus is op maandag om 15:30, vanaf 8-1-2018. De lessen duren een uur. De kinderen worden zes weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties. Meer informatie en de plek om in te schrijven vind u hier.

 

 

 

PET groep 7

17 Nov 2017


 

We gingen met de bus naar het promotie event techniek (PET). We gingen daar leuke dingen doen, zoals een robot programmeren, een vliegtuig bouwen. Je kon iets doen met planten; het was heel erg leuk. (geschreven door Roy, groep 7)

 

Kinderboekenweek afsluiting

13 Oct 2017

 


De kinderboekenweek werd nog even "griezelig" afgesloten met een mooie presentatie van tekeningen en verhalen.
De winnaars van de penselen en griffels zijn tijdens deze afsluiting bekend gemaakt. Ook hebben de kinderen gepresenteerd wat ze in de klas rondom de kinderboekenweek gedaan hebben.

 

Scholierenveldloop

11 Oct 2017

 


De scholierenveldloop, de jaarlijkse loop bij AV Hollandia, werd dit jaar voor de 38e keer georganiseerd.
Van onze school deden zo'n 25 leerlingen mee. Bij de jongens van groep 5 belandde Levy zelfs op het podium met een prachtige 2e plaats. Gefeliciteerd!

Opening kinderboekenweek

06 Oct 2017

 


De kinderboekenweek 2017 is spectaculair geopend met een toneelstuk van de Gruffalo. Met verschillende meesters en juffen in de hoofdrol.
Ook werd er gedanst door een groep kinderen op het Kinderen voor kinderen-lied, dat hoort bij de kinderboekenweek. >>