Sport

Ook dit schooljaar zijn wij weer van plan deel te nemen aan een aantal sporttoernooien voor basisscholen. De data van alle toernooien vindt u hieronder
Het is nog niet zeker aan welke toernooien wij als school deelnemen. Dat is mede afhankelijk van het aanbod van begeleidende ouders. Dus als uw kind thuis komt met een brief, of u ontvangt een mail, voor een toernooi waaraan hij/zij graag wil meedoen, geeft u zich dan gezellig op als begeleider! Op school en via de mail wordt steeds gezegd wanneer kinderen zich moeten aanmelden en bij wie.

Voor een overzicht van de toernooien klik op het menu links! Ook dit jaar geef ik de kinderen van groep 3 t/m 8 gymles. Daarnaast geef ik aan een aantal kinderen MRT (Motorisch Remedial Teaching) en hebben we samen met de vakleerkrachten van de KlimOP en de Flierefluiter regelmatig fungym. Voor MRT en fungym kunnen de kinderen uitgenodigd worden en dit horen ze dan via mij of hun eigen leerkracht.Mocht u vragen hebben over gym, MRT, fungym of sporttoernooien, dan kunt u mij altijd mailen! matthijs.broerse@stichtingpenta.nl 

 

sporttoernooien

Ook dit schooljaar zijn wij weer van plan deel te nemen aan een aantal sporttoernooien voor basisscholen. De data van alle toernooien staan in het onderstaande schema.

 

  • 2 oktober Cruyff Court
  • 9 oktober scholierenveldloop
  • woensdagen in januari basketbal toernooi
  • 4 april Unicefsponsorloop
  • 16 mei beeballtoernooi
  • 27 juni Hockeytoernooi


Het is nog niet zeker aan welke toernooien wij als school deelnemen. Dat is mede afhankelijk van het aanbod van begeleidende ouders. Op school en deze website wordt steeds gezegd wanneer kinderen zich moeten aanmelden en bij wie. Wij rekenen er wel op dat opgegeven kinderen ook werkelijk aanwezig zijn op de speeldagen!! Als u wellicht tijd en zin hebt om als begeleid(st)er van een team mee te doen, dan uiteraard heel graag!!

U kunt zich opgeven bij onze sportcoördinator meester Matthijs. Bij voorbaat bedankt!