Welkom bij basisschool De Rank

CBS de Rank is een Christelijke basisschool met, op dit moment, 335 leerlingen verdeeld over 14 groepen. Naast de groepsleerkrachten zijn er op onze school ook "extra" leerkrachten/ondersteuners: Een maatschappelijk werkster, een muziek-, rots & water-, dramatische vorming- en techniek leerkracht.Er zijn ter ondersteuning veel stagiaires aanwezig en natuurlijk een conciërge en administratief medewerkster. Als je de Rank binnenloopt vallen gelijk de ruime kleurrijke ruimtes op. Het gebouw, waar oorspronkelijk twee aparte scholen in gehuisvest waren is sinds 2010 één geheel. De kinderen hebben letterlijk ruimte voor rust, spel, creativiteit en bewegen. Want voor bewegen hebben wij de beschikking over een ongekend groot, groen plein met uitnodigend speelmateriaal en een prachtig speelschip.

 

Op basisschool De Rank maken we gebruik van de Ziber Kwieb schoolapp


  


Naast de gebruikelijke schoolactiviteiten onderscheiden wij ons in activiteiten zoals "het Rankfestijn", "het jaarlijkse schoolbrede project met een unieke afsluiting" en natuurlijk onze Christelijke vieringen waaronder bijvoorbeeld de kerstlichtjestocht door de wijk.

Ook nieuwsgierig geworden naar de Rank? Kom gerust en geheel vrijblijvend sfeer proeven op de Opgang 3 in Zwaag.

 

Meester Ruud 40 jaar meester!

Administrator (admin) on 21 Jun 2019

 

 

Wat heb ik ontzettend veel lieve, aardige, creatieve, fantastische, zelfgemaakte, grappige, originele, warme, schattige, in allerlei formaten, tekeningen en kaarten gehad. Tel daar de wensen bij op en dan begrijpt iedereen dat ik daar even flink verlegen van werd. Nu komen er steeds nog kaarten binnen. Geweldig!
Als bijlage is er een foto gemaakt van de tekeningen en kaarten. Heel erg bedankt kinderen en ook jullie ouders.
Wat ben ik trots om met jullie op school te zitten. Heel fijn!

 

 

<< Terug