Welkom bij basisschool De Rank

CBS de Rank is een Christelijke basisschool met, op dit moment, 335 leerlingen verdeeld over 14 groepen. Naast de groepsleerkrachten zijn er op onze school ook "extra" leerkrachten/ondersteuners: Een maatschappelijk werkster, een muziek-, rots & water-, dramatische vorming- en techniek leerkracht.Er zijn ter ondersteuning veel stagiaires aanwezig en natuurlijk een conciërge en administratief medewerkster. Als je de Rank binnenloopt vallen gelijk de ruime kleurrijke ruimtes op. Het gebouw, waar oorspronkelijk twee aparte scholen in gehuisvest waren is sinds 2010 één geheel. De kinderen hebben letterlijk ruimte voor rust, spel, creativiteit en bewegen. Want voor bewegen hebben wij de beschikking over een ongekend groot, groen plein met uitnodigend speelmateriaal en een prachtig speelschip.

 

Op basisschool De Rank maken we gebruik van de Ziber Kwieb schoolapp


  


Naast de gebruikelijke schoolactiviteiten onderscheiden wij ons in activiteiten zoals "het Rankfestijn", "het jaarlijkse schoolbrede project met een unieke afsluiting" en natuurlijk onze Christelijke vieringen waaronder bijvoorbeeld de kerstlichtjestocht door de wijk.

Ook nieuwsgierig geworden naar de Rank? Kom gerust en geheel vrijblijvend sfeer proeven op de Opgang 3 in Zwaag.

 

Kerstfeest

Martijn Klein Woolthuis (martijn) on 22 Dec 2015

, last modified by Administrator on 23 Dec 2015 at 14:17:11

 


Het kerstfeest stond dit jaar in het teken van die bijzondere ster boven Bethlehem. Ook was er een sterrenregen op onze school. Hierover meer in het kerstjournaal. Natuurlijk kwam tijdens de viering die bijzondere ster weer op allerlei manieren terug. In dans, in de liedjes en in het kerstverhaal, uitgespeeld door groep 7. We kijken terug op een prachtig kerstfeest.

Via deze weg wensen we u en jullie gezegende kerstdagen en een gezond en leerzaam 2016!

 

 

 

<< Terug