Welkom bij basisschool De Rank

CBS de Rank is een Christelijke basisschool met, op dit moment, 335 leerlingen verdeeld over 14 groepen. Naast de groepsleerkrachten zijn er op onze school ook "extra" leerkrachten/ondersteuners: Een maatschappelijk werkster, een muziek-, rots & water-, dramatische vorming- en techniek leerkracht.Er zijn ter ondersteuning veel stagiaires aanwezig en natuurlijk een conciërge en administratief medewerkster. Als je de Rank binnenloopt vallen gelijk de ruime kleurrijke ruimtes op. Het gebouw, waar oorspronkelijk twee aparte scholen in gehuisvest waren is sinds 2010 één geheel. De kinderen hebben letterlijk ruimte voor rust, spel, creativiteit en bewegen. Want voor bewegen hebben wij de beschikking over een ongekend groot, groen plein met uitnodigend speelmateriaal en een prachtig speelschip.

 

Op basisschool De Rank maken we gebruik van de Ziber Kwieb schoolapp


  


Naast de gebruikelijke schoolactiviteiten onderscheiden wij ons in activiteiten zoals "het Rankfestijn", "het jaarlijkse schoolbrede project met een unieke afsluiting" en natuurlijk onze Christelijke vieringen waaronder bijvoorbeeld de kerstlichtjestocht door de wijk.

Ook nieuwsgierig geworden naar de Rank? Kom gerust en geheel vrijblijvend sfeer proeven op de Opgang 3 in Zwaag.

 

Verkeersactie

Martijn Klein Woolthuis (martijn) on 25 Aug 2014


 

 

Een aantal kinderen van groep 7 heeft alle automobilisten die in de buurt van onze school reden erop attent gemaakt dat wij weer naar school gaan. De actie: "De scholen zijn weer begonnen" viel helaas wel een beetje in het water. Het regende hard, maar Donja, Fleur, Pepijn, Ox, Roos, Denise, Amir en Dennie hebben toch hun verhaal goed kunnen doorgeven aan de automobilisten. WIJ GAAN WEER NAAR SCHOOL...dus denk om ons.

 

<< Terug